Active TopicsActive Topics  Display List of Forum MembersMemberlist  Search The ForumSearch  HelpHelp
  RegisterRegister  LoginLogin

Also visit the www.Alfa156.net main site
Technical (159/Brera)
 Alfa Romeo forum : Technical (159/Brera)
Subject Topic: Iffy speedo Post ReplyPost New Topic
Author
Message << Prev Topic | Next Topic >>
Cyderdelic
Junior Alfisti
Junior Alfisti
Avatar

Joined: 12 March 2006
Location: United Kingdom
Online Status: Online
Posts: 871
Posted: 02 May 2018 at 20:27 | IP Logged Quote Cyderdelic

Speedo decided not to work yesterday, only to come back after a few minutes. Then it was fine this morning.
Tonight didn't work again, but came back a while later.
Other instruments work.
Sender maybe?

__________________
Don't be nasty have a pasty, don't be shy have a pie.
Back to Top View Cyderdelic's Profile Search for other posts by Cyderdelic
 
CJ Romeo
Don Corleone
Don Corleone
Avatar
Random Awards 2010, 05, 07, 2nd ,06

Joined: 15 January 2004
Location: Scotland
Online Status: Offline
Posts: 17863
Posted: 04 May 2018 at 21:42 | IP Logged Quote CJ Romeo

There isn’t a sender as such, all comes from the ABS ECU so points to the connector at the binnacle or the binnacle itself.

__________________
2008 Alfa Romeo 159 Ti RIP

Back to Top View CJ Romeo's Profile Search for other posts by CJ Romeo
 

If you wish to post a reply to this topic you must first login
If you are not already registered you must first register

  Post ReplyPost New Topic
Printable version Printable version

Forum Jump
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot create polls in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Powered by Web Wiz Forums version 7.92
Copyright ©2001-2004 Web Wiz Guide

This page was generated in 0,1880 seconds.